Husa pentru iPad, pentru conferinte

Cod: 611059

Eleganta si rezistenta - husa pentru iPad este o adevarata atractie pentru toti utilizatorii de tablete

Aceasta husa pentru iPad este un “must have” pentru toti utilizatorii noii generatii de tablete, precum iPad 1 sau iPad 2, potrivita atat pentru stangaci, cat si pentru dreptaci.

Suprafata acestei huse ECOBRA, pentru iPad, este realizata din piele artificiala neagra de calitate superioara, cu o eleganta curea decorativa din piele, cusaturi frumoase si culoarea  rosie in jurul fermoarului, ambalaj individual din carton

Dimensiuni: 28,5 x 22,0 x 5,0 cm

Husa pentru iPad ECOBRA dispune de mai multe compartimente destinate diverselor suporturi de date, precum CD, DVD, Blu-Ray Discs, I-Pod, I-Phone, stick de memorie SDB, MP3-player etc.
Partea stanga din interior are 1 elastic de prindere, 2 benzi elastice pentru carduri de memorie SD, 3 locuri pentru stilouri, creioane, lasere de tip stilou sau stick-uri de memorie USB, 1 compartiment mai mic pentru a scoate telefonul mobil cu usurinta, 1 buzunar cu capsa pentru consumabile mici precum micro-carduri, monede, timbre etc.

Compartiment interior cu clapeta ce include 6 buzunare pentru carti de vizita, calculator, caiet DIN A6.

Compartimentul cu clapeta al husei pentru iPad include o curea din piele cu butoane Velcro, ce poate fi fixata cu butoane Velcro in cealalta parte a husei atunci cand se pune in pozitie verticala.

PRODUSE RECOMANDATE

TOP