Produsele Ecobra reprezinta un etalon in inovatie si performanta, aducand un plus de valoare clientilor sai, in fiecare proiect.

CREATIVITATE SI PROFESIONALISM

Brevete internationale emise in 9 tari diferite.

Creativitatea poate fi imbinata perfect cu profesionalismul atunci cand produsele Ecobra sunt folosite pentru desenul tehnic.

INOVATIE

600+

PRODUSE PROPRII

150+

PROIECTE IN DESFASURARE

9+

BREVETE IN TARI DIFERITE

60+

TARI IN CARE SUNTEM PREZENTI

DEZVOLTARE CONSTANTA

Compania Ecobra e mereu in continua dezvoltare

Incercam sa aducem o schimbare pozitiva in evolutia proiectelor clientilor nostri.

RECUNOASTERE INTERNATIONALA

Suntem recunoscuti de catre clientii nostri atat la nivel international, cat si national, datorita calitatii si profesionalismului.

Am expus pentru clientii nostri cateva brevete internationale ECOBRA, emise in 9 tari diferite - documentele expuse reprezinta doar o mica parte dintr-o impresionanta colectie de brevete ECOBRA.

Conform imaginilor de prezentare selectate, se poate observa cat de diversificata este oferta noastra de servicii, privind personalizarea produselor. Aproape toate articolele din gama noastra, pe care exista loc suficient, pot fi imprimate, inscriptionate cu laser sau gravate. In functie de diferitele tehnici, acest lucru se poate realiza si colorat. Nu conteaza daca este un produs promotional, un dar special, un cadou sau o comanda personalizata - putem sa realizam acest lucru pentru dumneavoastra, chiar daca doriti o singura bucata.

Acest serviciu vă va fi oferit cu aceeași seriozitate, calitate și promptitudine cu care sunteți obișnuiți. Așteptăm cu interes solicitările dumneavoastră pentru a vă demonstra cât de prompt și eficient lucrăm.

TOP