EFICIENTIZEAZA MUNCA CU GHILOTINA 2 in 1

Cresterea eficientei angajatilor trebuie sa se numere printre obiectivele principale ale companiei dumneavoastra. Ecobra va ofera posibilitatea de a atinge acest obiectiv prin varietatea produselor si serviciilor pe care vi le pune la dispoziție.

Video

Multifunctional

Cu ajutorul acestui cutter, compania dumneavoastra va beneficia de un timp de lucru mai scurt, iar persoana responsabila de taierea hartiilor, plicurilor, invitatiilor si altor asemenea produse de papetarie, va putea, cu usurinta, folosi cutter-ul.

Inovativ

Cutter A4 2 in 1 (trimmer inclus)

Dispozitivul de taiere 2 in 1 a fost conceput nu numai pentru a economisi spatiu de depozitare, dar si pentru a raspunde nevoii tot mai mari de mobilitate. Design-ul portabil ii confera o utilizare foarte simpla si necesara oricarui spatiu de birouri, tipografii, agentii de design grafic si productie publicitara.

Acest cutter este usor de folosit. Puteti schimba oricand utilitatea lui, prin rotire.

Trimmer-ul rotativ contine 3 lame, pentru diferite tipuri de taiere: lama dreapta, lama de perforare si lama în val.

2 in 1

Performanta ridicata

Pentru companiile care folosesc adesea ca suport produse din papetarie, cutter-ul A4 2 in 1, cu trimmer inclus, este un produs care va eficientiza munca persoanelor care il utilizeaza zilnic. Asadar, investitia mica in acest dispozitiv aduce beneficii de timp si design.

TOP